Bruidsgasten

Uitnodiging gehad? Zoek het bruidspaar!

Iemand uit uw vrienden, familie of kennissenkring gaat trouwen. En het bruidspaar heeft aangegeven dat zij graag de huwelijksreis cadeau zouden willen krijgen!
Natuurlijk wilt u het bruidspaar iets geven waar ze echt wat aan hebben. En waarvan ze later nog weten wie de gulle gever was.

Het bruidspaar heeft hun ideale huwelijksreis samengesteld en geeft u de mogelijkheid hiervan een onderdeel aan te bieden.

De huwelijksreis is verdeeld in verschillende onderdelen Van ticket en verblijf tot unieke activiteiten en avonturen die familie en vrienden als cadeau kunnen aanbieden. Onze service kan worden vergeleken met een cadeaulijst bij een warenhuis. Maar in plaats van glaswerk, huishoudelijke apparatuur of servies, staan bij ons een olifantensafari, ballonvaart bij zonsopgang of een champagne-ontbijt op de cadeaulijst. De lijst wordt zó samengesteld dat er voor elk budget een leuk, concreet cadeau te vinden is.

Stap 1: Zoek het bruidspaar

Vul de achternamen van het bruidspaar en de trouwdatum in.

 

Stap 2: Selecteer een cadeau

Er verschijnt een cadeaulijst, waar u doorheen kunt scrollen. U kunt kiezen uit cadeaus van verschillende prijsniveaus.

Zodra u een cadeau heeft geselecteerd vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Ook heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke wens toe te voegen die op een cadeaubon komt te staan. Zo komt u op de bruiloft niet met lege handen aan!

Bestelt u uw cadeau liever telefonisch? Daar zullen we u graag bij helpen! Bel ons tijdens kantooruren op 035-6970830 en wij zorgen van een goede afhandeling van uw bestelling.

 

Stap 3: Betaal online of met credit card

Nadat u het cadeau heeft gekozen en uw gegevens heeft ingevuld kunt u het cadeau online, via beveiligde pagina’s betalen. Het bruidspaar zal u dankbaar zijn!