Bruidsparen

Weten jullie al wat jullie cadeau gaan vragen voor het huwelijk? Misschien is een traditioneel huwelijkscadeau zoals servies, pannensets en glaswerk niet aan jullie besteed. Geld zou een alternatief kunnen zijn, maar is eigenlijk niet leuk om te vragen (of om te geven). Wat dacht je van een tropische vakantie, safari in Afrika of rondreis door Australië?

Met onze cadeauservice kunnen jullie jullie huwelijksreis verdelen in verschillende onderdelen. Van ticket en verblijf tot unieke activiteiten en avonturen die familie en vrienden als cadeau kunnen aanbieden. Onze service kan worden vergeleken met een cadeaulijst bij een warenhuis. Maar in plaats van glaswerk, huishoudelijke apparatuur of servies, staan bij ons een olifantensafari, ballonvaart bij zonsopgang of een champagne-ontbijt op de cadeaulijst. De lijst kunnen jullie zó samenstellen dat er voor elk budget een leuk, concreet cadeau te vinden is.

Stap 1: Stel jullie eigen droomreis samen

Jullie hebben de keuze om zelf of via ons de huwelijksreis te boeken, dit kunnen jullie aangeven  bij de inschrijving. Als jullie ervoor kiezen om de huwelijksreis via ons te boeken, nemen we contact met jullie op om jullie specifieke wensen te bespreken.

Kijk ook eens bij voorbeelden om ideeën op te doen.

 

Stap 2: Jullie maken zelf een unieke, persoonlijke cadeaupagina

Als jullie zijn ingeschreven en de huwelijksreis helemaal is geboekt, kunnen jullie starten met het maken van jullie persoonlijke cadeaupagina. Deze pagina kan je helemaal personaliseren. Denk aan zelfgekozen teksten, een copie van de trouwkaart, foto’s en het gebruik van een eigen password. Kijk ook eens bij voorbeelden om ideeën op te doen.

Jullie kunnen de huwelijksreis onderverdelen in cadeaus van verschillende prijsniveaus, zodat er voor elk budget een passend cadeau te vinden is.

 

Stap 3: Jullie gasten kopen een cadeau en laten zo met elkaar jullie droomreis werkelijkheid worden.

Als de cadeaupagina helemaal naar jullie zin is, kunnen jullie deze activeren. Familie, vrienden, collega’s en bekenden kunnen vanaf dat moment een cadeau bestellen. Het is altijd nog mogelijk om extra cadeaus toe te voegen. 

Op verzoek sturen wij jullie kaartjes die met de aankondiging mee gestuurd kunnen worden. Hiermee stel je de gasten op de hoogte van jullie wens om de huwelijksreis cadeau te krijgen.  De kosten per kaartje zijn € 0,20. Klik hier voor een voorbeeld.


De gasten kunnen hun cadeau online, via beveiligde pagina’s, kopen. Degenen die niet over internetmogelijkheden beschikken, kunnen hun cadeau per telefoon (035-6970830) bestellen. Wij zullen ze daar natuurlijk graag bij helpen!

Wij berekenen geen inschrijvingskosten voor het gebruik van onze cadeauservice. Voor de administratiekosten hanteren wij een 8% service-bijdrage. Deze kosten worden achteraf van het totaal bedrag ingehouden. Wij ontvangen deze servicebijdragen alleen over de verkochte cadeaus.

Onze site houdt zeer nauwkeurig de veranderingen bij. Op ieder moment kunnen jullie inloggen en zien welke cadeaus, door wie, zijn gekocht.

Op de bruiloft zelf hoeven de gasten niet met lege handen aan te komen. Ze ontvangen een cadeaubon, die ze persoonlijk kunnen overhandigen. Op deze cadeaubon staat niet alleen de naam van de gulle gever, maar ook het cadeau dat hij of zij aanbiedt en eventueel een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld: van de buurvrouw krijg je een duikles in de Stille Oceaan cadeau!


Vraag ook je huwelijksreis cadeau! Schrijf je nu in.