Homepage

Oh leuk, wéér een peper en zoutvaatje...

Jullie gasten willen jullie natuurlijk iets geven waar jullie echt wat aan hebben. Dus is het makkelijk om ze een keuze te laten maken uit een cadeaulijst. Willen jullie geen geld als huwelijkscadeau vragen en wat anders dan het traditionele servies?

Vraag een huwelijksreis cadeau!

Ruim 3.200 bruidsparen gebruikten onze cadeauservice en kregen hun huwelijksreis cadeau! Zo geeft oma een ballonvaart bij zonsopgang en verrassen de collega’s jullie met een diner voor twee op het strand!

Nadat jullie een bestemming hebben uitgekozen voor de honeymoon, kunnen jullie de cadeaulijst gaan maken. Er kan een keuze gemaakt worden uit de vele bestaande huwelijkscadeaus, maar jullie kunnen ook eenvoudig zelf cadeaus aanmaken.

 

Meest gestelde vragen
V:  Is het eenvoudig om de cadeaulijst te maken?
A:  Het samenstellen van de cadeaulijst is heel eenvoudig en kost jullie een paar uur. Jullie kunnen gebruik maken van tientallen cadeaus die al in ons systeem zijn aangemaakt. Als er cadeaus ontbreken kunnen jullie deze zelf cadeaus eenvoudig aanmaken en voorzien van eigen beelden. De cadeaulijst kunnen jullie voorzien van een welkomstboodschap en een persoonlijke foto. Met het maken van jullie eigen cadeaulijst begint ongetwijfeld de voorpret van de honeymoon!
Lees verder »