Homepage

Oh leuk, wéér een peper en zoutvaatje...

Jullie gasten willen jullie natuurlijk iets geven waar jullie echt wat aan hebben. Dus is het makkelijk om ze een keuze te laten maken uit een cadeaulijst. Willen jullie geen geld als huwelijkscadeau vragen en wat anders dan het traditionele servies?

Vraag een huwelijksreis cadeau!

Ruim 3.200 bruidsparen gebruikten onze cadeauservice en kregen hun huwelijksreis cadeau! Zo geeft oma een ballonvaart bij zonsopgang en verrassen de collega’s jullie met een diner voor twee op het strand!

Nadat jullie een bestemming hebben uitgekozen voor de honeymoon, kunnen jullie de cadeaulijst gaan maken. Er kan een keuze gemaakt worden uit de vele bestaande huwelijkscadeaus, maar jullie kunnen ook eenvoudig zelf cadeaus aanmaken.

 

Meest gestelde vragen
V:  Welke reizen bieden jullie aan?
A:  Anders dan grote reisorganisaties bieden wij geen standaard reizen aan. Alle huwelijksreizen zijn op maat gemaakt voor onze bruidsparen. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde reisorganisaties. Om een indruk te krijgen van de bij ons geboekte reizen, kan je de voorbeelden bekijken. Ons uitgangspunt is dat iedere huwelijksreis uniek moet zijn en volledig moet voldoen aan de wensen van het bruidspaar.
Lees verder »