Homepage

Oh leuk, wéér een peper en zoutvaatje...

Jullie gasten willen jullie natuurlijk iets geven waar jullie echt wat aan hebben. Dus is het makkelijk om ze een keuze te laten maken uit een cadeaulijst. Willen jullie geen geld als huwelijkscadeau vragen en wat anders dan het traditionele servies?

Vraag een huwelijksreis cadeau!

Ruim 3.200 bruidsparen gebruikten onze cadeauservice en kregen hun huwelijksreis cadeau! Zo geeft oma een ballonvaart bij zonsopgang en verrassen de collega’s jullie met een diner voor twee op het strand!

Nadat jullie een bestemming hebben uitgekozen voor de honeymoon, kunnen jullie de cadeaulijst gaan maken. Er kan een keuze gemaakt worden uit de vele bestaande huwelijkscadeaus, maar jullie kunnen ook eenvoudig zelf cadeaus aanmaken.

 

Meest gestelde vragen
V:  Plannen en boeken jullie de extra activiteiten tijdens de reis?
A:  De activiteiten tijdens de huwelijksreis, zoals duiken, champagne-ontbijt, ballonvaart of autohuur, worden niet automatisch door Honeymoon2Give geboekt. Om tijdens de huwelijkreis flexibel te blijven en niet teveel verplichtingen op vaste tijdstippen te hebben, geven de meeste bruidsparen de voorkeur aan zakgeld boven het van te voren reserveren van de activiteiten. Je kan dan de activiteiten boeken op een moment dat het jullie uitkomt. Ook kan je eventueel ter plekke een andere activiteit kiezen die je op dat moment leuker vindt. Immers, de ultieme vakantie kent geen verplichtingen! Als je het toch liever wilt, zullen wij natuurlijk met alle plezier de activiteiten van te voren reserveren en boeken. Indien deze activiteiten niet worden gekocht door de bruidsgasten, dienen jullie de geboekte activiteiten in dit geval wel zelf te betalen
Lees verder »