Homepage

Oh leuk, wéér een peper en zoutvaatje...

Jullie gasten willen jullie natuurlijk iets geven waar jullie echt wat aan hebben. Dus is het makkelijk om ze een keuze te laten maken uit een cadeaulijst. Willen jullie geen geld als huwelijkscadeau vragen en wat anders dan het traditionele servies?

Vraag een huwelijksreis cadeau!

Ruim 3.200 bruidsparen gebruikten onze cadeauservice en kregen hun huwelijksreis cadeau! Zo geeft oma een ballonvaart bij zonsopgang en verrassen de collega’s jullie met een diner voor twee op het strand!

Nadat jullie een bestemming hebben uitgekozen voor de honeymoon, kunnen jullie de cadeaulijst gaan maken. Er kan een keuze gemaakt worden uit de vele bestaande huwelijkscadeaus, maar jullie kunnen ook eenvoudig zelf cadeaus aanmaken.

 

Meest gestelde vragen
V:  Hoe stellen we de bruidsgasten op de hoogte van onze cadeauwens?
A:  Op verzoek sturen wij jullie aankondigingskaarten kaarten die, samen met jullie trouwkaart of brief van de ceremoniemeesters, naar de gasten kunnen worden verstuurd. Hiermee maak je je originele cadeauwens kenbaar. Op de kaart staat onze website en telefoonnummer vermeld. Op de aanmeldingspagina kunnen jullie aangeven of en hoeveel aankondigingskaarten jullie willen ontvangen. De kosten per kaart zijn € 0,20. Wij sturen jullie de kaarten, kosteloos, per post toe,
Lees verder »